Termeni si conditii

Termeni si Condiții de utilizare

Site-ul https://casaoprescu.ro/ este marca inregistrata si reprezinta proprietatea H.D.F.B. GRUP S.R.L.inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/13327/2004, Cod Fiscal RO 16689646, denumit in continuare Casa Oprescu

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Va rugam sa cititi cu atentie.

Casa Oprescu are dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita pe aceasta pagina.

  1. DREPTUL ASUPRA INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE APARTIN CASEI OPRESCU

Casa Oprescu garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal si anume efectuarea domensiilor online si a informarii, pe site-ul www.casaoprescu.ro, dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare fara acordul prealabil scris al acesteia pe e-mail-ul contact@casaoprescu.ro

Continut al site-ului www.casaoprescu.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – sunt proprietatea Casa Oprescu si sunt aparate de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Casa Oprescu a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

  1. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Autentificarea ca UTILIZATOR pe acest site, reprezinta creerea unui utilizator si furnizarea unor date necesare efectuarii comenziilor cu livrare sau pentru a participa sau rezerva un lor in restaurant. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea utilizatorilor.

In caul pierderii parolei ne puteti contacta pe email la contact@casaoprescu.ro

Conform cerintelor LEGII nr. 679 din 27 aprilie 2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Casa Oprescu prin H.D.F.B. GRUP S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate de livrare, rezervare loc in restaurant sau notificare clienti de evenimente.

Datele vor fii folosite pentru livrarea comenzii dumneavoastra, refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va finaliza comanda. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Conform cerintelor LEGII nr. 679 din 27 aprilie 2016, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor conform GDPR. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de email contact@casaoprescu.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

             2.1. Utilizator

Pentru a finaliza înregistrarea pe Platformă, Utilizatorul trebuie să furnizeze informații cu caracter personal incluzând, numele de utilizator, adresa de e-mail, numărul de telefon. Mentionam ca in cazul platii cu cardu in cadrul website-ului noi nu stocam, nu procesam tranzactia pe website-ul nostru aceasta fiind procesata de catre furnizorul de plati national EUPLATESC Odată încheiată înregistrarea, Utilizatorii își pot accesa profilul, completându-l sau editându-l după cum consideră adecvat. Casa Oprescu nu va folosii niciodata datele inregistrate in platforma pentru a le distribui catre terti sau in alte scopuri ce pot aduce prejudicii. Aceste date vor ajuta strict Utilizatorul sa interactioneze mai usor cu platforma in vedere inregistrarii de noi comenzi.

  1. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE pe acest website

Casa Oprescu   respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Casa Oprescu   numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

  1. PLATA PRODUSELOR

Plata produselor comandate de pe site  www.casaoprescu.ro se poate efectua online cu cardul dumneavoastra bancar (credit/debit) prin intermediul platformei EUPLATESC, cu POS-ul bancar – card de credt, debit, card de tichete, sau numerar in momentul in care primiti comanda la adresa solicitata.

  1. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se face prin Casa Oprescu, proprietate a H.D.F.B. GRUP S.R.L si este gratuita in sectorul 4 numai daca comanda minima este de 50 ron, in caz se adauga 25 ron pentru transport.

Livrarea se va face numai in raza sectorului 4.

  1. RETURNAREA PRODUSELOR

În cazul în care Clientul dorește să returneze un produs sau să facă o reclamație privind furnizarea unui serviciu, aceasta trebuie direcționată in scris pe e-mail-ul : contact@casaoprescu.ro  in cazul în care constatam constatam ca produsul / serviciul nu a fost conform standardelor noastre, aveti dreptul sa vi se ramburseze suma (numerar, card de credit, cupon de magazin etc.). Prin urmare, returnarea unui produs achiziționat in cadrul website-ului Casa Oprescu se va supune în toate cazurile politicii noastre de retur.

În eventualitatea în care Utilizatorul dorește să solicite returnarea unui produs deoarece acesta nu corespunde obiectului solicitării făcute prin intermediul Platformei, Utilizatorul trebuie să furnizeze o fotografie doveditoare a comenzii totale și/sau o listă a produselor incorecte sau care nu au fost livrate, precum și alte dovezi care demonstrează caracterul inadecvat al produsului care face obiectul solicitării.

Clientul este obligat să verifice produsele pe care soferul nostru le aduce la adresa de livrare înainte de a da curs sesizarilor. Prin semnătură, Clientul confirmă achiziția sau serviciul realizat în numele său. De asemenea, Clientul declară că un terț poate ratifica mandatul în numele său, de exemplu în cazurile în care Clientul nu este la adresa finală de livrare sau a desemnat o parte terță pentru primire și semnare. Astfel, Clientul și/sau terțul este responsabil pentru verificarea corectitudinii produselor sau, dacă este cazul, strângerea dovezilor suficiente pentru justificarea contrariului.

În toate situațiile, Casa Oprescu va avea dreptul să stabilească rambursarea. În eventualitatea unui litigiu, Clientul trebuie să ne notifice in scris pe email la adresa contact@casaoprescu.ro

  1. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea defectuoasa sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

Intre masuri pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol. Masurile sunt afisate conform standardelor internationale.

  1. DISCOUNT-URI, PROMOTII, CODURI PROMOTIONALE

Codurile promoționale trebuie introduse corect în platforma înainte de a plasa comanda, în caz contrar utilizarea lor nu va produce efecte pentru utilizator și nu se va putea bucura de ele.

Oricând se solicită o anulare de către Anna Delivery în condițiile descrise în secțiunea curenta, Clientul va menține valabilitatea codului promoțional pentru utilizare viitoare.

Atunci când anularea este solicitată de către Utilizator, aceasta va fi conform prevederilor din secțiunea de mai jos.

Discount-urile se aplica doar produselor comandate din magazinul nostru online si sunt disponibile produselor conform anunturilor de pe platformele sociale.